Samtale/behandling

Du føler dig måske utilstrækkelig og ved ikke, hvordan du skal håndtere de svære tanker og følelser, der suser rundt i kroppen. Måske ved du ikke, hvad du skal gøre med den situation, du står i, eller måske er det hele blevet uoverskueligt, så du oplever at have mistet overblikket, indad, imod dig selv.

Der kan til tider være tanker og følelser, som vi kan have svært ved at rumme, og som synes at begrænse vores bevægelsesfrihed i livet. Så hjælper det at tale med en anden om det. En person, som kan leve sig ind i din situation og skabe en tryg ramme for en nænsom kontakt til det smertefulde eller udfordrende.

Jeg arbejder med individuel udvikling med psykomotorisk terapi som tilgang. Det betyder, at jeg understøtter en kontakt til de sanser, tanker og følelser, som vi kommer i kontakt med, når vi arbejder med det, som er svært. Det betyder også, at kontakten kan føre til nye oplevelser, erkendelser og muligheder for at gøre noget andet, med fornyet energi og kreativitet.

Jeg vil give dig viden omkring, hvordan du kan håndtere tanker og følelser, ved at skifte perspektiv og fokusere på det, som er vigtigt for DIG i den situation DU står i.

Jeg støtter din naturlige evne til at reflektere og mærke efter i din krop, så du selv kan beslutte, hvad du vil og hvordan – Det er DIT LIV, ingen andres.